23-02-2019

Winkel

Prijslijst

Over contactlensonline

Garantie

ContaclensOnline staat garant voor de kwaliteit van de op de site aangeboden produkten. ContactlensOnline levert slechts produkten die voldoen aan de CE-normen. De door ContactlensOnline geleverde produkten worden rechtstreeks van de betreffende fabrikant afgenomen.

Wanneer de door ContactlensOnline geleverde produkten niet aan uw wensen en/of aan de op de site vermelde specificaties voldoen dan ontvangt u, na retourneren van de zending aan ons, het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen retour. Dit geldt ook als u binnen 14 werkdagen uw bestelling onbeschadigd aan ons terugstuurt.

Wij doen ons uiterste best om binnen de afgesproken termijn uw bestelling te leveren. Desondanks kan ContactlensOnline niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vertragingen in de aflevering.

ContactlensOnline is niet verantwoordelijk voor problemen gerelateerd aan de algemene toegankelijkheid van internet.

ContactlensOnline is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door onjuist en/of onzorgvuldig gebruik van de produkten geleverd door ContactlensOnline.

ContactlensOnline doet zijn uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie die op deze site staat juist is. Desalnietemin zijn fouten en verzuimen niet uit te sluiten. Aangezien ContactlensOnline geen invloed heeft op de manier waarop de informatie die op de site staat door de gebruiker begrepen en gebruikt wordt, wijst ContactlensOnline iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten, directe en indirecte schade van welke aard dan ook voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.

Voor een veilig en probleemloos gebruik van contactlenzen adviseert ContactlensOnline om twee maal per jaar uw ogen te laten controleren door een deskundige op het gebied van contactlenzen (contactlensspecialist, optometrist of oogarts).