23-02-2019

Winkel

Prijslijst

Over contactlensonline

Bezorging en voorwaarden

De prijs die u voor uw contactlenzen bij ContactlensOnline betaalt is inclusief bezorging aan huis door PostNL. Deze bezorging vindt binnen Nederland meestal plaats binnen 1-4 dagen na uw bestelling, ook als dit een zaterdag is (zon- en feestdagen uitgezonderd), op een door u opgegeven afleveringsadres. Bezorging vindt overdag plaats.
(In een enkel geval is de bestelling niet meteen voorradig, en dan kan het soms tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt).

Als u uw bestelling buiten Nederland wilt ontvangen, dan worden er geen extra verzendkosten in rekening gebracht.

Nadat uw betaling door ons ontvangen is, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw opdracht. Deze bevestiging van uw opdracht ontvangt u vrijwel direct als u met IDeal of met een credit card betaalt. U ontvangt een tweede e-mail bericht wanneer uw bestelling ons magazijn verlaat.

In de meeste gevallen zal de bestelling bij u in de brievenbus gedaan worden. Als het pakket te groot is voor de brievenbus, dan zal uw bestelling bij u aangeboden worden door de PostNL pakketservice. Wanneer u bij de eerste bezorging niet thuis bent, dan wordt de zending van dinsdag tot en met zaterdag nog een tweede keer bij u thuis aangeboden. Indien u bij de tweede bezorgpoging wederom niet aanwezig bent, dan wordt een bericht achtergelaten waar de zending afgehaald kan worden. Dit is meestal het dichtstbijzijnde postkantoor. U heeft dan 3 weken de tijd om daar uw bestelling af te halen.
Indien uw bestelling niet binnen 3 weken na uw opdracht daartoe bij het door u opgegeven afleveringsadres aangeboden is, dan heeft u het recht om de koop ongedaan te maken en ontvangt u, na annulering van de koop, uw betaling binnen 4 weken retour.