23-02-2019

Winkel

Prijslijst

Algemene voorwaarden

Bij het aanmeten van contactlenzen is een nauwkeurige oogmeting noodzakelijk. Daarom moet u eerst naar een contactlensspecialist, optometrist of oogarts gaan als u wilt beginnen met het dragen van contactlenzen.

Wanneer u wilt overschakelen op een ander merk, dient u ook eerst naar een contactlensspecialist, optometrist of oogarts te gaan voor een nieuwe aanpassing.

Als u uw contactlenzen succesvol draagt kunt u voor de vervanging van uw contactlenzen uw lenzen bestellen bij ContactlensOnline.

De contactlensgegevens die u op de site vermeldt dienen niet ouder dan 12 maanden te zijn.

Als u van een deskundige op contactlensgebied (contactlens- specialist, optometrist of oogarts) het advies gekregen heeft om te stoppen met het dragen van contactlenzen, gaat ContactlensOnline er van uit dat u dit advies opvolgt.

U bestelt uw contactlenzen via het internet bij ContactlensOnline als u uw contactlenzen probleemloos en naar tevredenheid draagt.

ContactlensOnline is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door onjuist en/of onzorgvuldig gebruik van de produkten geleverd door ContactlensOnline.

De prijs die u voor uw contactlenzen bij ContactlensOnline betaalt is inclusief BTW en inclusief bezorging aan huis binnen Nederland door TNT-post.

ContactlensOnline is niet verantwoordelijk voor problemen gerelateerd aan de algemene toegankelijkheid van internet.

ContactlensOnline doet zijn uiterste best om er voor te zorgen dat de informatie die op deze site staat juist is. Desalnietemin zijn fouten en verzuimen niet uit te sluiten. Aangezien ContactlensOnline geen invloed heeft op de manier waarop de informatie die op de site staat door de gebruiker begrepen en gebruikt wordt, wijst ContactlensOnline iedere aansprakelijkheid af voor verlies van inkomsten, directe en indirecte schade van welke aard dan ook voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van dergelijke informatie.

Voor een veilig en probleemloos gebruik van contactlenzen adviseert ContactlensOnline om twee maal per jaar uw ogen te laten controleren door een deskundige op het gebied van contactlenzen (contactlensspecialist, optometrist of oogarts).